Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Bjarne Jensen skifter fra Legend Cars

Yokohama
SuperCup 

11/04/13 
Yokohama

- til Yokohama Super Cup
Racerkøreren fra Hedensted er fuldt restitueret efter sidste sommers voldsomme crash på Padborg Park.
 

Da Bjarne Jensen en lørdag aften i en hospitalsseng på Åbenrå sygehus tog sin videre karriere inden for motorsporten op til revision, var han fast besluttet på at det var slut! Et voldsomt uheld tidligere på dagen på Padborg Park havde sat et markant aftryk.
Både på sjælen og kroppen. Bøjede ribben og en hjernerystelse var det fysiske resultat. Og mentalt var han færdig i motorsport.
Troede han!

Klassisk uheld som er vanskelig at undgå!

Selve uheldet var iflg. Bjarne Jensen et klassisk uheld som er svær at undgå i motorsport. En konkurrent rammer han let på baghjulet, hvilket får raceren til at snurre rundt. De 2 første bagfra kommende undgår at ramme ham, men den 3. kan ikke se hvad der er sket og rammer den holdende Bjarne Jensen med ca. 170 km/t.

Den energi, der bliver udløst ved sådan et crash gør altså ondt, smiler Bjarne Jensen i dag, der samtidig åbent erkender, at racerblodet i hans årer åbenbart også nedbryder hans egen hukommelse. Når sæsonen igen starter den 20. april, sidder den erfarne racerkører nemlig igen bag rattet i en racerbil. Han deltager nu i en VW Polo 1,8 GTI Turbo, i kampen om DM titlen i Yokohama Supercup.


Bjarne Jensen, racerkøreren fra Hedensted, deltager i denne VW Polo 1,8 GTI Turbo

Pas på. Det er ikke en konebil

Da ribbenene hørte op med at gøre ondt, måtte jeg erkende, at jeg ville have svært ved at undvære racersporten. Og som et gammelt ordsprog lyder! Man skal rejse sig ved det træ man er faldet ved. I julen deltog jeg i et gokart stævne og kunne mærke at jeg mentalt var klar igen. Dog er skiftet fra Legend Car til Super Cuppen en indirekte følge af uheldet. Sikkerheden her er endnu større, men tro endelig ikke, at det er ”konebilen” jeg deltager i. Den nye VW Polo 1,8 GTI Turbo er en fuldblods racer, der med et par hundrede hestekræfter under hjelmen er fuld konkurrencedygtig i klassen. Vi kommer for at vinde, slutter Bjarne Jensen, der dog er realistisk. Med mere end 30 kørere til start bliver der virkelig kamp om placeringer.

Bent Christensen


Læs mere om:
  • Bjarne M. Jensen
  • Ring Djursland
  • 21/04/13 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: