Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Lotus Praga LMP2 klar til race på Silverstone

FIA WEC 
12/04/13 

World Endurance ChampionshipLotus Praga LMP2 er klar til 2013 sæsonstarten i FIA World Endurance Championship, som foregår i den kommende weekend på Silverstone.
 

Team Lotus har i denne sæson Lotus Praga og de deltager igen i denne sæson i LMP2 klassen, men de kommer med en helt ny model som de har valgt at kalde Lotus T128. Bilen har ikke nået det forventede antal test kilomer, men teamet er dog stadig optimistiske for debuten.

Lotus T128 er bygget efter 2014 reglementet, og derfor er dette en model som ikke bare skal holde én sæson, men derimod er det planen at denne bil skal strække sig ind i den nye sportscar æra.

Det bliver Kevin Weeda og Vitantonio Liuzzi der skal køre Lotus Praga T128 med nummer 31. De skulle have delt bilen med James Rossiter, men han er optaget af et job i Japan i den kommende weekend. Derfor bliver 3. mand på bilen, Christophe Bouchut. Lotus Praga T128 med nummer 32 vil blive kørt af Thomas Holzer, Dominik Kraihamer og Jan Charouz.


Lotus T128 under testen
(Foto: Lotus LMP2)

Vejgaard

Læs mere om:
  • Silverstone
  • 14/04/13 - Silverstone - FIA WEC - FIA VM
  •