Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Toyota er klar

FIA WEC 
09/04/13 

World Endurance ChampionshipToyota melder sig 100% klar til den kommende weekend, der byder på første afdeling af FIA World Endurance Championship. Det drejer sig om 6 timers løbet på Silverstone.
 

Toyota har i denne sæson valgt at deltage i hele serien, modsat 2012 sæsonen, hvor de kun deltog i 6 ud af i alt 8 afdelinger. Heraf deltog de kun med én bil i de 5 afdelinger. Det er dog tankevækkende at Toyota alligevel kom igennem sæsonen med 3 sejre.

Toyota kommer til Silverstone med en let opdateret TS030 HYBRID. Den nærmest helt nye TS030 får sin sæson debut ved 6 timers løbet på Spa-Francorchamps.

På Silverstone bliver det Alex Wurz og Nicolas Lapierre der kommer til at dele bilen med nummer 7. Kazuki Nakajima kommer ikke til start på Silversone, da han skal køre Super Formula (tidligere Formula Nippon) på Suzuka.
Anthony Davidson, Stéphane Sarrazin og Sébastien Buemi kommer til at dele bilen med nummer 8.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Silverstone
  • 14/04/13 - Silverstone - FIA WEC - FIA VM
  •