Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Ny deltager i Legend Cup

Legend Car 
08/04/13 

Vi har gennem de sidste to år set flere unge fyre komme fra andre motorsportsklasser. Nu melder endnu en ny deltager sig på banen, og efternavnet kender vi fra motorsporten.
 

Navnet er Verner, men denne gang er fornavnet Kevin. Vi kender hans far Klaus, fra mange år i Yokohama Cuppen, men denne gang er den hans søn som skal prøve race på fire hjul.


Kevin Verner med Jørgen Weinreich

Kevin Verner har i flere år kørt motocross med stor succes, men stoppede i 2011. Hele sidste sæson har han talt med far Klaus om at køre igen og da de så fik et tilbud om en sæson i en Legend Car slog de til.

Kevin Verner vil køre en af Jørgen Weinreich’s biler i denne sæson. ”Det vil blive en lære-sæson, hvor der ikke bliver meget test, så vi må teste i de første løb” fortæller Klaus Verner.

Det bliver dog også en sæson hvor Kevin Verner skal lære at undgå mudder og huller, så det bliver spændende at se han i bilen første gang.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Klaus Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 21/04/13 - Ring Djursland - Legend Car - DM
  •      ASETEK SIMSPORTS