Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Team Sally starter 2'er på Hungaroring

12 Hours 
05/04/13 

Klokken er 18:00 og tidtagningen er overstået. Team Sally startede med at sætte Martin Gøtsche i raceren. Martin lå i meget lang tid samlet som 2'er i tidtagningen, kun overgået af en BMW. Men banen begyndte at tørre op og de hurtigere baghjulstrukne racere begyndte at kunne udnytte deres hestekræfter.
 

Teamet sendte derefter Peter Obel ud til tidtagningen, efterfulgt af Andreas Schrøder og Mads Christensen som alle kørte nogle rigtig fine tider. Men bil nr. 16 fra Frankrig nåede inden for den sidste halve time at komme foran Team Sally med et sekund.

Team Sally valgte derfor at sætte Martin Gøtsche ud igen, som startede med at køre et sekund hurtigere (2:27:00), hvorefter de Franske team igen kørte hurtigere. Martin tog så den sidste runde og fik Clioen ned på 2:26:2 som Team Sallys bedste tid kun overgået med 9/10 sekund af det Franske team.

Så alt i alt et tilfredsstillende resultat for Team Sally der så skal starte som 2’er i deres klasse.

Team Sally Racing


Læs mere om:
  • Sally Racing
  • Hungaroring
  • 06/04/13 - Hungaroring - 12 Hours
  •