Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Team Sally Racing er klar til første løb i 2013

12 Hours 
02/04/13 

Team Sally Racing deltager i den kommende weekend i 12 timers løbet på Hungaroring. Teamet er i dette øjeblik i gang med at pakke de sidste ting og derefter kører lastbilen mod Budapest til Hungaroring, hvor der skal køres 12 timers løb den kommende weekend. Teamet skal forsvare sine 3 første pladser i 2009, 2010 og 2011, og det regner vi også med vi kan, med den stærke kørebesætning vi har med i år.
 

Vi stiller op med kørerne, Martin Gøtsche, Peter Obel, Mads Christensen og Andreas Schrøder, der alle er nogle rutinerede kørere og alle har kørt langdistance løb et utal af gange, så vi regner med at være med langt fremme også denne gang.

Teamet har over hele vinteren klargjort deres nye lastbil, der er indrettet med værksted og sovepladser, hvor kørerne kan hvile mellem deres kørsel. Også vores Renault Clio har fået den helt store tur. Bilen har været i bænk, for at være sikker på at bilen var 100% i orden. Der skal lyde en store tak til en af vore sponsorer Ejner Hessel, som har stillet værksted, bænk og pladesmed til rådighed.

Clioen har også fået andre farver end sidste år, hvor vi kørte i en hvid. Vi er nu kommet tilbage til vores oprindelige farver: blå/orange.

Vi ser frem til et godt løb på Hungaroring.

Løbet kan følges på www.24hseries.com, Motors TV, og der vil være opdateringer på vores facebook side.

Team Sally Racing
Martin Sally


Læs mere om:
  • Sally Racing
  • Hungaroring
  • 06/04/13 - Hungaroring - 12 Hours
  •