Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 3

GP3 til Spanien

Grand Prix 3 
04/04/13 

Der er for så vidt slet ikke noget nyt i overskriften for GP3 klassen har tidligere kørt i Spanien. Senest i sidste sæson hvor man var supportklasse ved de europæiske Formel 1 Grand Prixer.
I år kommer man tilbage til Valencia, men det bliver på en anden bane end by/havnebanen som Formel 1 tidligere har kørt på.
 

I stedet for at køre på en af verdens kedeligste baner på havnefronten i Valencia, så har GP3 klassen 'fået' et løb på den ordinære Ricardo Tormo bane. En bane som bliver brugt til en del standardvognsrace og MC race også. Og så er den flere gange blevet anvendt som testbane for Formel 1.

Her skal GP3 klassen ved enkelt lejlighed ikke køre sammen med Formel 1 som ellers også i år er supportklasse for. Det bliver i weekenden d. 15 - 16 juni at klassen kommer forbi Ricardo Tormo banen.

Dons