Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Jan Magnussen stiller op til Vild Med Dans

Diverse 
01/04/13 

"Nu skal Elgaard få kamp til stregen på det dansegulv" lyder det fra den 4-dobbelte Le Mans-vinder og regerende DTC-mester
 

Når endnu en sæson af TV-showet Vild Med Dans løber af stablen til efteråret, bliver det med Jan Magnussen på deltagerlisten. Det har racerkøreren netop bekræftet fra sit påskeferieophold hos familien i Roskilde.

"Jeg har ellers altid sagt nej, når de har ringet fra produktionsselskabet og spurgt," lyder det fra den regerende DTC-mester.

"Men jeg er efterhånden træt af at se Casper Elgaard rende rundt og blære sig til DTC-festerne. Jeg synes da selv, at jeg er en habil danser, men Casper kan altså et eller andet, når han skifter sine køresko ud med laksko. Og det har naturligvis noget at gøre med, at han vandt det der danseshow engang," mener Jan Magnussen.

Så nu stiller Jan Magnussen altså selv op til den populære TV-konkurrence. Og det er absolut ikke for sjov.

"Jeg går selvfølgelig efter at vinde. Det gør jeg altid. Hvis jeg kan banke Casper på racerbanen kan jeg vel også give ham kamp til stregen på dansegulvet," siger Jan Magnussen, som har brugt påsken på at komme i gang med træningen.

"Det virker let nok, det der dansehalløj. Man skal jo udvide sin horisont en gang imellem, og det bliver da sjovt at få en lidt anderledes pokal hjem til samlingen,"

Jan Magnussen forsikrer, at deltagelsen i Vild Med Dans hverken vil konflikte med DTC-kalenderen eller hans forpligtelser overfor Corvette Racing og ALMS-mesterskabet.

"Næ, jeg har faktisk ikke sagt noget til teamet endnu. Synes egentlig slet ikke, at de bør vide noget om det her...

Jan Magnussens debut som TV-danser kan følges på TV 2 fra september. Den kvindelige del af duoen er endnu ikke offentliggjort.

Jan Magnussen Racing
Lars Napir


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  •