Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Godt Rally Grand Prix for Frank Nielsen

Rally Sprint 
01/04/13 

Rallykøreren fra Odder tog andenplads i sin klasse i Kongensbro
I påsken 2012 røg Frank Nielsen helt frem til finalen og tog en tredjeplads, da det store Rally Grand Prix langfredag blev kørt i Kongensbro mellem Århus og Viborg. I år var rallykøreren fra Odder atter med i feltet, og selv om han ikke helt kunne gentage resultatet fra sidste år, så var han godt tilfreds med resultatet.
 

I den afsluttende knockout-konkurrence kørte han sig helt frem til semifinalerne, mens han i de indledende heats sikrede sig en andenplads i sin klasse.

”Jeg var ikke hurtig nok til at tage sejren i min klasse, men her blev jeg slået af en kører i en såkaldt gruppe DK-bil, som har flere hestekræfter end mig, så det har jeg det fint med,” siger Frank Nielsen.


Frank Nielsen tog en andenplads ved Rally Grand Prixet i Kongensbro

Rally Grand Prixet finder sted i en stor grusgrav i Kongensbro, og selv om stedet er det samme hver påske, så gør de daglige aktiviteter i grusgraven, at hastighedsprøven ofte er forskellig fra år til år. Det var også tilfældet denne her gang.

”Jeg synes, at det var en fin bane, man havde fået lavet, selv om den var ny i forhold til tidligere år,” siger Frank Nielsen. ”Hastigheden på banen var nede i et tempo, hvor min bil også kunne være med, og det var det gode ved den, selv om der nok var andre deltagere, som gerne ville have haft en hurtigere bane.”

”Jeg havde egentlig frygtet lidt for banen, inden vi startede, for en bane med chikaner opsat med Hoffmanns-klodser er noget hø. De hører ikke hjemme på en racerbane, for hvis man rammer sådan en betonklods, så rykker man det hele fra hinanden. Men det gik jo rimeligt, og jeg er godt tilfreds med resultatet.”

Næste gang Frank Nielsen skal i aktion er i starten af maj, hvor kampen om Danmarksmesterskabet i rally genoptages i Juelsminde.

FN Rally


Læs mere om:
  • Frank Nielsen
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: