Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Dennis Lind viste sin DTC racer i Bella Centeret

DTC 
26/03/13 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipVed den netop afsluttede bilmesse ”Biler i Bella” viste Dennis Lind fra Roskilde den DTC racer, som han skal køre for Team DMD i Auto-G Danish Thundersport Championship i 2013. I 2012 kørte 20-årige Dennis Lind for det svenske Team Memphis, men i år stiller Dennis til start for det nystartede danske Team DMD, der viste lidt af det nye aggressive design på deres Camaro, der i år bærer de gennemgående farver sort, hvid og rød.
 

”Vi har knoklet i døgndrift, for at få bilen klar til udstillingen, men nåede desværre ikke at blive helt færdige” fortalte Dennis Lind. ”Der kommer mere rødt på bilen og 60-tallet bliver også mere markant. Og så skal vi selvfølgelig også have sponsorerne på bilen til det første løb. Men vi er rigtig glade for det nye design, der er lavet af en gut, der kører SIM racing”.


Dennis Lind i Bella Center
(Foto: Jan Kaiser)

Til alle de fremmødte bil- og motorsportsentusiaster, der mødte frem på Biler i Bella kunne Dennis også fortælle om målet og ambitionerne for den kommende sæson.

Efter at være sluttet på andenpladsen i DTC mesterskabet 2012 efter Jan Magnussen, men foran blandt andet John Nielsen og Casper Elgaard, vil Dennis i 2013 slutte en placering bedre. Han vil vippe Jan Magnussen af DTC-tronen og selv forsøge at vinde DTC mesterskabet. En ambitiøs plan, men med det amibitiøse Team DMD i ryggen ikke en umulig plan.

”Vi kører efter mesterskabet i 2013” siger Dennis Lind, der sluttede sæsonen sidste år, med en dobbeltsejr ved finaleløbet på Jyllands Ringen. ”Vi er ikke med for at deltage, men for at vinde. Vi ved det er ambitiøst, men Team DMD har fået et stærkt team på plads og vi vil være med helt fremme. Sidste år var et læreår for mig, men vi fik vist, at vi kunne være med fremme, så i år skal det være”.

Første løb i Auto-G Danish Thundersport Championship afvikles på Padborg Park den 5. Maj.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Padborg Park
  • 05/05/13 - Padborg Park - DTC
  •