Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted tog sejr i sæsonens første DM-rally

DM Rally 
25/03/13 

Sammen med sin co-driver Heidi Knudsen fik Jesper Bisted en god start på 2013-sæsonen. De var til start i det nordtyske ADAC Wikinger Rallye, hvor det lykkedes dem at tage en sejr i deres klasse og dermed få en god start på forsvaret af deres mesterskab i 0-1600 cm3-klassen for Tunet National.
 

Men det holdt hårdt. Ikke så meget på grund af konkurrencen, da sejren blev sikret med en margen på mere end fem minutter. Det var i stedet forholdene med sne- og isglatte veje samt masser af fygesne, som drillede dem.


Jesper Bisted og Heidi Knudsen klarede sig igennem ADAC Wikinger Rallye med en klassesejr

”Fredag aften talte vi faktisk om at pakke sammen og køre hjem, for forholdene var ikke til at køre rally i,” siger Jesper Bisted. ”Bilen kunne ikke stå fast, den kunne ikke trække, ja, den kunne ingenting.”

”Men efter nogle overvejelser, hvor vi tænkte på vores målsætning om også at vinde klassen i går, besluttede vi os for at fortsætte og kæmpe videre. Da vi kom i mål og havde fået maksimumpoint, var det en god beslutning, selv om det har været en noget speciel oplevelse.”

En lang række af hastighedsprøverne i ADAC Wikinger Rallye blev enten helt aflyst, kortet af eller stoppet, da en del af feltet var blevet sendt af sted. Simpelthen fordi vej- og vejrforholdene hele tiden ændrede sig.

”På prøve 9 snurrede vi en tur og kørte i grøften, men det var sådan set det eneste, der skete,” siger Jesper Bisted. ”Jo, vi kom også til at holde bag to gummigeder på vej ud fra prøven, fordi arrangørerne forsøgte at rydde vejen, og det gav os i første omgang en meget dårlig tid, men det blev heldigvis ændret. Det var fint nok, sådan som det endte med point på kontoen og en sejr i klassen.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
 • Jesper Bisted
 • Schleswig
 • 23/03/13 - Schleswig - DM Rally - DASU mesterskab
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     D4 Enterprise Solutions