Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Vettel: Det var ikke med vilje

Formel 1 
24/03/13 

Vettel erkender at han ikke overholdt teamordrene
Sebastian Vettels sejr i dag i Malaysia blev en smule kontroversiel, da teamet havde bedt kørerne om at holde deres positioner, hvilken tyskeren tydeligvis ikke gjorde.
 

Efter løbet har Vettel erkendt at der var teamordrer og at han ikke holdt dem, men lod sig rive med af sin trang til at vinde. Og at det måske ikke så kønt ud. Han ville også gerne sige undskyld til Webber, men ved godt at det ikke hjælper lige i situationen. Endelig vil han også gerne understrege at han altså ikke gjorde det med vilje!

Spørgsmålet er så hvordan man med andet end vilje igennem en flok sving, kan kæmpe sig forbi sin holdkammerat? Kom han til at trykke lidt for sent på bremsen, eller brugte han funktionen "automatisk overhaling". At handle forkert er en ting, at undskylde er en fin begyndelse, men at alligevel fralægge sig ansvaret med et "det var ikke med vilje" lyder som en dialog fra børnehaven.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • Sepang
  • 24/03/13 - Sepang - Formel 1
  •      ASETEK SIMSPORTS