Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bil nyt

Biler i Bella anno 2013

Bil nyt 
21/03/13 

Endnu engang slår Bella Center dørene op for udstillingen Biler i Bella fra i dag. Vi var forbi ved åbningen for at kigge lidt på herlighederne, og for at kunne bringe billeder til dig, så du kan blive inspireret til at tage til Amager i weekenden for at kigge på biler.
 

Det interessante set med motorsports øjne er at der er flere DTC racere på plads ved denne udstilling, og blandt andet fik vi fat i Dennis Lind, der igen i 2013 skal køre med i Auto-G Danish Thundersport Championship. Dennis Lind kunne stolt vise bilen frem, som endnu ikke var dekoreret helt færdig. Han glæder sig til at komme ud og rulle i den nye bil ved en kommende test, når sne’en har forladt Danmark.


Dennis Lind
(Foto: Motorsporten.dk)

Dennis virker optimistisk i forhold til den kommende sæson, og mange begynder vanskeligheder er forhåbentligt overstået. Hertil forventer Dennis snarest at få den helt nye motor, og dermed skal han igen i 2013 være med helt fremme i et endnu større Auto-G Danish Thundersport Championship felt, end det vi så i 2012.

Ud over motorsport kan du også komme til Amager og se den lidt specielle Lamborghini Aventador LP 700-4. på udstillingen kan du se bilen i rød, hvilket ikke, set fra min side, er den rigtige Lamborghini farve. Heldigvis er mennesker forskellige.


Lamborghini Aventador LP 700-4
(Foto: Motorsporten.dk)

Du skylder også dig selv at overvære ’showet’ "Bilens DNA", hvor Mikkel Thomsager fortæller om en mængde fantastiske biler, her i blandt Ferrari F40 , Honda NSX og Lamborghini Diablo. Showet varer ca. en ½ time, men er både underholdende og meget lærerigt.

I dag blev der også løftet sløret for den helt nye Jaguar F. som blev præsenteret i en meget flot skrig-orange farve. Bilen leveres med en 5 liter V8 motor, og den blev startet op på standen i dag, og jeg er nødt til at indrømme at den ikke lød som de Jaguar’ jeg kender. Den lød meget mere racer rå, hvilket på ingen måde miskrediterer bilen.


Jaguar F
(Foto: Motorsporten.dk)

McLaren præsenterer deres MP4-12C Coupé. Og den helt nye McLaren MP4-12C Spider . Begge biler er fantastisk flotte, men indrømmet, de taber altså ved at stå stille. Biler der ruller ved egen kraft er nu noget mere seværdige, end biler der står udstillet.


McLaren
(Foto: Motorsporten.dk)

Al i alt er udstillingen meget seværdig, og du snyder dig selv for en oplevelse hvis du ikke tager forbi Bella center i weekenden


Amerikaner
(Foto: Motorsporten.dk)

Vejgaard

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  •