Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Michael Christensen skriver kontrakt med DAMS

Porsche
Super
Cup 

19/03/13 

Porsche juniorkører Michael Christensen har skrevet kontrakt med det franske DAMS-team for 2013-sæsonen i Porsche Mobil 1 Supercup.
 

Den 22-årige dansker debuterede sidste år som Porsche juniorkører i den tyske Carrera Cup, hvor han sluttede sæsonen med at vinde årets sidste løb i Hockenheim. Nu rykker han med DAMS op i Porsche Mobil 1 Supercup, der er verdens mest prestigefyldte mærkeklasse.

DAMS er et af verdens førende racerteams med indsatser i både GP2, Renault World Series og sportsvognsracing. Danske Kevin Magnussen kører for teamet i Renault World Series.

”Porsche har vist mig stor tillid, og jeg vil arbejde hårdt på ikke at skuffe dem,” siger Michael Christensen.

”Både DAMS og jeg er debutanter i Porsche Mobil 1 Supercup, og det gør selvfølgelig alting mere spændende. Men jeg er sikker på at vi i fællesskab kan score gode resultater. Jeg kan næsten ikke vente på at sæsonen starter!” Michael Christensen får Richie Stanaway som teamkammerat. Den 21-årige newzealænder var sidste år teamkammerat med danske Marco Sørensen i Renault World Series indtil en alvorlig crash ødelagde hans sæson.

Første afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup afvikles i sammenhæng med det spanske formel 1 Grand Prix på Circuit de Catalunya 12. Maj.

Peter Nygaard


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  •