Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alonso tilfreds med udgangspunktet

Formel 1 
17/03/13 

Sidste sæson kom Ferrari til Melbourne med rimelige forventninger, men blev kørt lysår bagud af konkurrenterne. Det lykkedes sæsonen igennem at lukke hullet, især efter nogle stærke løb. Ferrari er ikke den hurtigste bil, men det er meget, meget bedre end sidste sæson. Og det glæder Alonso sig meget over.
 

"Jeg er meget tilfreds med dette resultat," siger den tidligere verdensmester om sin femteplads. "Vores mål for året er at nedbringe afstanden til vores konkurrenter og begynde fra bedre placeringer end vi har gjort de seneste to sæsoner. Vi må sige at det er lykkedes," er konklusionen fra Fernando Alonso. Han er dog ikke i tvivl om at Red Bull er det klart stærkeste team. Men det betyder ikke at alt er slut. "Jeg er sikker på at vi igen i år kan være med til at blande os med dem, hvis vi gør alt perfekt og uden at lave fejl. Med en startplacering som nummer fem, vil en podieplacering være en realistisk mulighed," forklarer han.


Ferrari er kommet meget bedre fra start i år
(Foto: Ferrari Media)

Yderligere opmuntring er der også for Ferrari i at Felipe Massa er kommet markant bedre fra start i år end det var tilfældet sidste sæson. Brasilianeren slog endda Alonso med 3/1000 sekund, og har derfor retten til den fjerde startposition.

Benji

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • Scuderia Ferrari
  • 17/03/13 - Albert Park - Formel 1
  •