Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Raikkonen: Det er ok!

Formel 1 
17/03/13 

Lotus kom igennem kvalifikationen med et rimeligt resultat, når der tages forbehold for de blandede forhold. Teamets bedste kort, Kimi Raikkonen var rimelig tilfreds.
 

Den finske kører sluttede som nummer 7 og mente at han fik det optimale ud af forholdene i Q3. "Det var en ok kvalifikation. Vi fik kun én omgang på tørvejrsdæk, og jeg kørte noget sidelæns mod slutningen af omgangen på et vådt stykke, hvilket betød jeg skuffende nok mistede tid," forklarer han. Dog er han meget optimistisk. "Raceren ser ud til at fungere godt. Den har farten, men når man kun får en omgang med slicls på en halvvåd bane, er det ikke let at sætte en hurtig tid."


(Foto: Lotus F1 Team / LAT)

Teamet forventer dog at være godt kørende i løbet. Det store spørgsmål er fortsat hvor meget dækkene bliver slidt. Omkring Lotus er spørgsmålet også om raceren er holdbar nok, eftersom de vinteren igennem ikke har fået helt så mange test-kilometer i Lotus E21-raceren.

Benji

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  • Lotus Renault GP
  • Albert Park
  • 17/03/13 - Albert Park - Formel 1
  •