Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Ny hjemmeside for SSC

Special Saloon 
17/03/13 

Med en snestorm udenfor vinduerne kan man godt undrer sig over at der kun godt en måned til det første løb i Special Saloon Car. De enkelte teams er godt i gang med forberedelserne og det er kørerforeningen også.
 

Et af tiltagene i år er lanceringen af en helt ny hjemmeside på www.specialsalooncar.dk, hvor både deltagere og fans af klassen kan få alle de nødvendige informationer, og holde sig opdateret på hvad der sker. Den nye hjemmeside har været online siden 14. marts, og for dem der endnu mangler at blive indskrevet i klassen, kan det stadig nås via formularen på hjemmesiden. Op til sæsonstart vil hjemmesiden blive løbende opdateret med bl.a. nye gallerier, kørerprofiler og meget andet godt, så hold øje med siden.

Som sædvanlig satser klassen på en sæson med tæt, fair og spændende ræs, og det starter allerede den 20. og 21. april på Ring Djursland.

Special Saloon Car
www.specialsalooncar.dk
Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 21/04/13 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her