Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

3. time på Sebring

ALMS 
16/03/13 

American Le Mans SeriesDen 3. time på Sebring startede med drama, og en kollision imellem to LMP2 biler for enden af start/mål langsiden. Det gik hårdest ud over Level 5 motorsports nummer 02, som dog selv kunne komme tilbage til pitten, for at blive repareret. Efter 5 minutter var den tilbage på banen, men der var stadig noget galt, så den returnerede tilbage til pitlane hvor den havde et længere stop.
 

Begge corvetter kæmper nu med eletriske problemer, og det slet ikke godt hos Corvette. Corvetten med nummer 3 er absolut sidst i feltet , og søsterbilen med nummer 4 taber også placeringer.

Allan McNish får en ét minut stop-and-go under hans sidste stint på grund af at han kolliderer med en LMPC. Dermed taber Audi 2 deres førsteplads.

Performance Tech Motorsportsog David Heinemeier-Hansson taber deres 2. plads og dropper ned på 4. pladsen, på grund af et længere pitstop.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sebring
  • 16/03/13 - Sebring - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS