Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

2. time på Sebring

ALMS 
16/03/13 

American Le Mans SeriesAudi fører løbet og Corvette 3 har igen problemer
Der er igen en hård fight imellem de to Audier, og Allan McNish er kommet i Audi 2 efter endnu et pitstop. Marcel Fassler overtager i samme moment Audi nummer 1. og herefter starter McNish jagt på Audi 1., og det lykkedes ham at komme forbi.
 

Én timer og 45 minutter inde i løbet kommer Deltawing tilbage på banen, men det er desværre en stakket frist, for efter ganske få omgange går det helt galt på start/mål langsiden hvor bilen sender hvid røg ud af bagenden, og deltaWingen forsætter ud på omgangen med kommer desværre kun et par sving inden røgen bliver sort, og dermed er de helt ude af løbet. Dette skaber den første gulflags periode i dette løb.

På næsten samme tidpunkt kører Corvette 3 tilbage i garagen. Der er igen problemer med bilen, og ud fra Twtter opdateringer fra Corvette ser det ikke alt for godt ud for den bil. Bilen holder dog ikke så lang tid denne gang, før den er tilbage på banen.

Det er søster bilen Corvette nummer 4 der fører GT klassen.

David Heinemeier-Hansson er på 2. pladsen efter anden time sammen med Performance Tech Motorsports LMPC teamt. Og det er David der sidder i bilen lige nu.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sebring
  • 16/03/13 - Sebring - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS