Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Sébastien Loeb Racing kommer ikke til Le Mans i 2013

Le Mans 
18/03/13 

Le MansSituationen er lidt underlig, set udefra. Sidste år kom Sébastien Loeb Racing til den officielle testdag, vel vidende at de ikke skulle deltage i 24 timers løbet, anno 2012. Sébastien Loeb fortalte dog ved den lejlighed at de ville tilmelde sig 2013 udgaven af 24 timers løbet på Le Mans.
 

Sébastien Loeb Racing har også sendt tilmeldingen til Automobile Club de l’Ouest, og de er udvalgt til at deltage i LMP2 klassen med én bil. Så burde alle jo være glade, men i dag kommer den triste nyhed så.

Sébastien Loeb Racing har trukket sig fra 24 timers løbet på Le Mans, og den officielle forklaring på det, er at teamet har mistet en vigtig sponsor.

Det var ellers planen, at teamet ville komme til start med én ORECA 03 LMP2, der skulle køres af Franck Montagny og Nicolas Marroc.

Desværre er hele det projekt faldet til jorden, inklusive deres deltagelse i European Le Mans Series. Teamets engagement i GT racing forsætter med blandt andre Franck Montagny og Nicolas Marroc.

Teamet har dog ikke helt tabt modet, og fortæller at de vil arbejde på at få en plads i 2014 Le Mans feltet.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sebastien Loeb
  • Sébastien Loeb Racing
  •