Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Sebring 12 timer – hvor galt gik det for Audi?

ALMS 
14/03/13 

American Le Mans SeriesHer er en kort opfølgning på Audi uheldet i den første fri træning. Vi kan fortælle at Alan McNish satte Audi #2 af i sving 10, på den første omgang. Uheldet skete under acceleration ud af svinget, hvor bilen spinner og rammer autoværnet, først med næsen af bilen og herefter får bagenden en tur.
 

Det er lige nu ikke til at sige hvor mange skader bilen har fået, og én ting er sikkert - Audi fortæller det i hvert fald ikke. Én ting er dog sikkert at store dele af fronten er smadret, herunder hjulophæng. Heldigvis ser det ikke ud til at tub’en er kommet til skade og McNish er også uskadt.

Efter crashet sagde McNish: "Jeg accelererede ud af sving 10 og bagenden stepped ud. Desværre kunne min traction control redde mig. Det resulterede i at jeg ramte dæk barrieren med både for og bagenden. Det var heldigvis ikke et high speed spin og vi tror på at bilen bliver klar igen."

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sebring
  • 16/03/13 - Sebring - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS