Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Sebring 12 timer - testsession 1 og 2.

ALMS 
12/03/13 

American Le Mans SeriesDe første to testssessioner på Sebring banen i Florida, er også indledningen på afslutningen på ALMS som vi kender det.
Den første af de to sessioner blev vundet af teamet Rebellion Racing som mange også kender fra Le Mans.
 

Ikke overraskende var det en P1 bil der var hurtigst efter den første fri træning. Faktisk var de første 5 biler P1 biler inden der kom biler fra andre klasser. Hvad der var mere interessant, var at Audi R18 e-tron quattro måtte nøjes med en placering som nummer tre efter den første session. Dertil skal dog siges at Tom K. først møder frem senere.

Jan Magnussen bilen med #3 var tredjehurtigst i klassen.

I den anden session var tingene vendt til det rigtige - hvis man er Audi fan. Bilen er nu den hurtigste generelt. I GT klassen er Jan Magnussen stadig nummer 3 i klassen. Nu er der også kommet gang i den fornøjelige og også populære Deltawing. Den er nummer 20 generelt.

Dons

Læs mere om:
  • Sebring
  • 16/03/13 - Sebring - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS