Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Series Karting

WSK Euroseries 1. afdeling i weekenden

World
Series
Karting 

28/02/13 

Startskuddet for WSK Euroseries 2013 sker i den kommende weekend. Det er endnu engang den italienske bane La Conca i Muro Leccese der er ansvarlige for at sætte WSK sæsonen godt i gang. For mindre end en måned siden blev den første afdeling af WSK Masterserien nemlig skudt i gang på selvsamme bane. Det er den første afdeling af Euroseries ud af i alt fire i 2013 sæsonen.
 

Der venter 210 velforberedte kørere fra hele verden på at komme i gang, og blandt dem er 3 danskere. Det er Kevin Rossel, Nicklas Nielsen og Christian Sørensen der repræsenterer Dannebrog i den ultimativ hårdeste kartingserie i verden.


(Foto: WSK.it)

Der køres i klasserne 60 Mini, KF Junior, KF, KZ1 og KZ2. Ret spændende er det bl.a. at F1-stjernen Michael Schumacher stiller til start i KZ1 klassen. Han stiller til start for Tony Karts fabriksteam, som han i flere år har haft et tæt samarbejde med.

Søndag d. 3. Marts vises finalerne via livestreaming. Tidspunktet vil være fra ca. kl. 11:20 søndag, alt efter om tidsplanen holder. Samtidig er det også muligt at følge løbet med tidtagning, kval og finaler via liveTIMING. Dette er fra fredag eftermiddag på WSK.it.

Janni Storm

Læs mere om:
  • Christian Sørensen
  • Kevin Rossel
  • Michael Schumacher
  • Nicklas Nielsen
  •