Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Wiechers-Sport bekræfter deltagelse i WTCC i år

WTCC 
25/02/13 

Wiechers-Sport er også i denne sæson med i WTCC serien. En løs tilmelding er nu bekræftet, så teamet også i denne sæson er med.
Det bliver med en enkelt bil - én BMW 320 TC - at teamet stiller op i år. Køreren er endnu ikke bekræftet.
 

Wiechers-Sport har et rimeligt cv når det gælder deltagelsen i WTCC. Man har været med siden starten af WTCC serien i dens nuværende udformning og har vundet Independents Trophy mesterskabet to gange. Det skete i henholdsvis 2005 med Marc Hennerici i bilen og i 2007 med Stefano D'Aste i bilen.

Stefano D'Aste vandt to løb i sidste sæson på henholdsvis Salzburgring og Suzuka. Der er ikke bekræftet nogen kører endnu til denne sæson, men det vil ske i forbindelse med præsentationen af bilens nye 2013 bemaling, hvilket sker i den anden uge i marts måned. Efter præsentationen vil teamet teste i hvert fald en gang inden det for alvor går løs.

Dons

Læs mere om:
  • Wiechers-Sport
  •