Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

RML måske i WTCC i 2013

WTCC 
23/02/13 

RML som er regerende teammestre i WTCC serien, håber på at annoncere spændende nyt for 2013 inden for de næste par uger.
RML blev ellers sendt ud på et sidespor da Chevrolet allerede i juli måned 2012, annoncerede at man trak sig fra WTCC efter 2012 sæsonen.
 

Ray Mallock der ejer og administrerer RML teamet, håber på at kan annoncere spændende nyt indenfor et par uger. Alle gætter på at teamet stiller op som privatteam i 2013 WTCC sæsonen, men intet er bekræftet. Han fortæller dog at man taler med flere bilfabrikker om en mulig indsats i 2014 som fabriksteam.

Rygterne taler blandt andet om at man har overtaget et par af de biler som RML teamet selv var med til at bygge op for Chevrolet. Ray Mallock vil dog hverken be- eller afkræfte dette. Det hedder sig dog at man har beholdt et par af RML/Chevrolet bilerne, men disse skulle angiveligt være klargjort til BTCC serien, som kører efter et noget andet reglement - det såkaldte NGTC reglement.

Ray Mallock fortæller også at såfremt at teamet skal ud at køre i WTCC i 2013, så kræves det at kørerne selv betaler eller at man kommer med en stor sponsor. For som Ray Mallock siger, så er det ekstremt dyrt at deltage på topplan i denne serie.

Dons

Læs mere om:
  • RML
  •