Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Team Polar Seafood Racing og ”Super” John Nielsen er DTC-klar

DTC 
22/02/13 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet nordjyske Team Polar Seafood Racing og racerkøreren ”Super” John Nielsen bekræfter, at de i samarbejde med partnerne FTZ, Nonbye, Pakhuset og Mascot Workwear stiller til start i Auto-G DTC med John Nielsen som kørende teamchef.
 

I forbindelse med offentliggørelsen siger racerkøreren og teamchef, John Nielsen:

- Jeg kører hver gang for at vinde. Jeg kørte mig sidste år til flere podie-placeringer og sejre på alle racerbaner samt min samlede 3. plads i Auto-G DTC-mesterskabet. Jeg fik vist, at jeg fortsat med min erfaring kan være med i toppen af dansk motorsport.
De tre første løb brugte jeg på at lære bilen at kende, og derefter havde jeg god speed i DTC-raceren resten af sæsonen.


Racerkører og teamchef for Team Polar Seafood Racing, ”Super” John Nielsen med de store pokaler som bevis på, at han med sin enorme erfaring stadig hører til blandt de absolut bedste i dansk motorsports kongeklasse, Auto-G DTC, som han også kører i 2013
(Foto: Jeppe Rimmen)

- Vi lægger i teamet stor vægt på. at vi kan ha’ det rigtig sjovt, selv om vi arbejder seriøst i et ungt nyt team, som jeg sammensatte sidste år. De gjorde et fantastisk godt arbejde, og vores målsætning er, at jeg skal køre for, at vi vinder endnu flere podie-placeringer samt sejre og igen som minimum slutter i den samlede top-3.

- Jeg ser meget frem til aktivt at være med til at opbygge en ny epoke i dansk motorsport, hvor Auto-G DTC er en rigtig spændende dansk racer-serie.

- I motorsport falder mange ting først på plads på et sent tidspunkt, så på den måde er der lang tid til sæsonstart den 5. maj på Padborg Park. Vi forventer dog allerede i løbet af de kommende uger at kunne offentliggøre yderligere to DTC-kørere til Team Polar Seafood Racing. Teamet har den yderligere målsætning, at vi vil hjælpe to andre kørere frem mod podiet eller top-5 i Auto-G DTC, slutter den kørende teamchef for Team Polar Seafood Racing, ”Super” John Nielsen.


Læs mere om:
  • John Elgaard Nielsen
  •