Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Jesper Egebart mod nye udfordringer

Legend Car 
20/02/13 

Efter en 2012 sæson der ikke bød på et helt mesterskab, men alligevel fik sejre i både Super Cup og Formel Ford. Jesper skal i år deltage i en fuld sæson i Legend Cup, som starter i april. Bilen Jesper skal deltage i er en Chevy Coupé 34.
 

”Jeg glæder rigtig meget til at komme i gang med at køre bilen, den ser ud til at være rigtig sjov at køre, og racet er endnu bedre.” Siger en spændt Jesper Egebart.

En udfordring for Jesper bliver også kunne vænne sig til at både tidtagning og alle 3 heat giver point. Samtidigt med at der bliver byttet rundt på pladserne i mellem tidtagning i første heat, hvor hurtigste mand starter bagerst, og næsthurtigst anden bagerst.

Konkurrenterne er dog ikke store skridt foran Jesper, der slet ikke har prøvet bilen endnu, da der er kommet en dæk type, som alle i klassen skal køre på. Og Jesper tror det er til hans fordel. Det nye dæk er et hurtigere og mere blødt dæk, det betyder mere pressionskørsel, og det ligger godt til Jesper, der kan drage sine erfaringer fra Formel bil ind i Legend Cup.

”Legend bilen ser ud til at være meget levende at køre, men med de nye dæk tror jeg bestemt jeg kan drage godt af mine erfaringer fra Formel bil og Standardvogn.” siger Jesper.

Målet for 2013 sæsonen er at kunne slutte i top 3 i mesterskabet, og kunne tage så mange sejre så mulig.

www.jesperegebart.dk


Læs mere om:
  • Jesper K. Egebart
  •