Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

LADA tilfredse efter årets første test

WTCC 
16/02/13 

- James Thompson lidt utålmodig
LADA Sport Lukoil teamet var mandag og tirsdag en tur i Frankrig, nærmere bestemt på Magny-Cours for at teste deres Granta model til 2013 WTCC sæsonen.
Det var James Thompson der testede den nye LADA Granta. Han fik kørt 70 omgange i løbet af de to dage hvor der blandt andet blev afprøvet en lang række setups.
 

70 omganges test på to dage med masser af ændringer på bilen for at prøve forskellige setups kombinationer. Det var en del af det program som LADA Sport Lukoil og James Thompson gennemgik mandag og tirsdag. Desuden skulle den nyudviklede motor testes i bilen og på banen.

Det var første gang i år og efter lang tids pause at James Thompson endelig igen kunne sidde i bilen. Selvom at han endelig fik tid i bilen efter lang tids pause, så er han ivrig efter at komme videre. Det sker nu også snart. LADA Sport Lukoil tester igen i dagene 25 - 28 februar og igen bliver det på Magny-Cours banen. Her får James Thompson selskab af den nye kører i teamet, Aleksei Dudukalo.

Efter de to dages test sagde James Thompson blandt andet:
"Jeg er meget tilfreds med bilens fart og dens håndtering. Der er foretaget mange ændringer og forbedringer siden den store test vi kørte i august måned sidste år. Jeg synes vi har arbejdet meget hårdt med vores LADA Grant for at forbedre dens styrker og minimere dens svagheder. Især har der været stor fokus på balancen i bilen og farten på de lige stræk. Det er næsten en helt anden bil end den vi startede med for snart et år siden."

"Det er vigtige ting at have med idet vi besøger mange forskellig-artede baner i løbet af sæsonen. Den nye meget opdaterede bil giver forhåbninger om langt bedre præstationer. Nu kan vi koncentrere os om de små nuance forbedringer, og jeg er selv meget ivrig efter at komme videre med bilen"

Dons

Læs mere om:
  • James Thompson
  •