Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Team Sally Racing Søger Kører

Job & handel 
14/02/13 

 
 
 

 

Team Sally Racing Søger Kører

Sally Racing har stadig få pladser tilbage til 12 Timers løbet på Hungaroring den 5-6 April, Vi deltager i klasse A2 med vores Clio III Sport med 100L Tank.
Vi deltager med 2 identiske biler og den ene er bemandet, derfor: ret henvendelse til os nu hvis det skulle have interesse.
Vi har alle 3 gange, vi har deltaget, vundet vores klasse, så det ser vi selvfølgelig frem til igen.

Sally Racing har stadig pladser ledige til DEC serien. Vi deltager her med 2 Clio III sport biler. Hvis dette har interesse så ret henvendelse til os.

Sally Racing kan i 2013 nu også tilbyde udlejning af Legend Car til 2013 sæsonen. Hvis dette skulle have interesse så ret henvendelse til os.

Kontakt Jesper Sally på 40151570 eller Martin Sally på 22486055 - msauto@live.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
Er din virksomhed klar til robotter?