Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Motorsport Award

Nicolai Sylvest kåret som årets talent

Dansk
Motorsport
Award 

08/02/13 

i Cirkusbygningen
Selv om det er flere måneder siden, at han har siddet i en racerbil, så fortsætter vinterhalvåret med at være succesfuldt for Nicolai Sylvest. Ved Danish Motorsport Award i Cirkusbygningen i København onsdag aften blev den 15-årige skoleelev fra Jægerspris af Dansk Automobil Sports Union kåret som årets talent 2012 indenfor asfaltbanesporten.
 

”Det var virkelig en fantastisk oplevelse at blive kaldt på scenen og modtage prisen,” siger Nicolai Sylvest. ”Jeg fik den jo på baggrund af mine resultater i sidste sæson, hvor jeg i min første sæson som formelkører tog mesterskabet i Formel Ford-klassen – endda som den yngste nogensinde. Det er jeg super glad og stolt over at se blive belønnet med denne kåring.”


Nicolai Sylvest fik i Cirkusbygningen overrakt et sølvfad som bevis på sin titel

Hæderen fra Dansk Automobil Sports Union i Cirkusbygningen er ikke det eneste skulderklap, som den unge racerkører har fået i denne vinter. Umiddelbart efter nytår blev han på baggrund af sine hidtidige resultater udtaget til Team Danmarks talentprogram for årene 2013-2016 – et talentprogram, hvor kun 28 unge idrætsudøvere på tværs af alle specialforbundene under Danmarks Idræts Forbund slap igennem nåleøjet.

”Nu glæder jeg mig altså snart til at komme i gang med programmet og til at teste min nye racervogn, som jeg kun har prøvesiddet – ikke kørt i endnu,” siger Nicolai Sylvest, der i år debuterer i den internationale Formel 3-klasse.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Marco Sørensen Årets Bilsportskører 2012
  •