Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

GT1 team skifter til WTCC

WTCC 
27/01/13 

Det team som i 2012 vandt FIA GT1 mesterskabet, ALL-INKL.COM Münnich Motorsport, skifter til WTCC i 2013.
Teamet stiller med 3 biler og man har valgt at køre i SEAT León WTCC raceren, som teamchef René Münnich kørte et enkelt WTCC løb i, i sidste sæson på Suzuka banen i Japan.
De to andre kørere er regerende verdensmestre i FIA GT1.
 

ALL-INKL.COM Münnich Motorsport vandt i al beskedenhed både teammesterskabet og kørermesterskabet i 2012 i deres Mercedes SLS. Mercedes'en bliver i 2013 skiftet ud med 3 stk. SEAT León WTCC racere. De skal køres af teamchef René Münnich og så de to kørere fra GT1 bilen, Marc Basseng og Markus Winkelhock. Marc Basseng deltager derudover i denne weekend i 24 timers løbet på Daytona.


Den ene af teamets nye SEAT León racere
(Foto: ALL-INK.COM Racing Münnich Motorsport)

Som en slags opvarmning deltog kørerne i det netop overståede 24 timers løb i Dubai, dog i en SEAT León Supercópa, som kun adskiller sig ganske lidt fra en WTCC racer. Teamet modtager i løbet af de næste par uger de 3 racere og går derefter i gang med klargøring og tests. Disse tests køres hovedsagligt i Spanien.

Dons

Læs mere om:
  • Marc Basseng
  • Markus Winkelhock
  •