Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Daytona - 1. fri træning

Grand Am 
24/01/13 

Efter den store fælles træning og testrunde for små 3 uger siden, har de mange deltagende teams, fået justeret biler endnu tættere på det endelige mål.
I dag er den første fri træning kørt og det er gået stort set som forventet.
 

Det er stadig de mange Riley biler der dominerer DP klassen med den ene af Chip Ganassi bilerne som den hurtigste. Den anden af teamets to biler deltog ikke i denne træning. De første fem pladser tilhører Riley chassiset, de er dog udstyret med henholdsvis Ford og BMW motorer.

I GT klassen er det Porsche der har sikret sig de to hurtigste tider. På 5. pladsen i den klasse - og i en Porsche - finder vi Michael Christensen. Og på 9. pladsen i GT klassen finder vi den Camaro GT.R som Jan Magnussen kører i.

Man skal dog ikke ligge for meget i resultaterne idet det kun er træning. Kørerne kan dog bruge resultaterne til at psyke hinanden.

Dons

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Daytona
  • 27/01/13 - Daytona - Grand Am
  •