Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Timo Glock ude hos Marussia teamet

Formel 1 
22/01/13 

- men skal teste en DTM bil
Igår meddelte Marussia F1 Teamet at man har valgt at opsige samarbejdet med Timo Glock.
Opsigelsen er sket med øjeblikkelig virkning. Teamet siger i deres pressemeddelelse at det nu er tid at komme videre, og at man er nødt at revurdere økonomien i teamet.
 

Marussia F1 teamet står og mangler en kører med rigtig mange penge i ryggen. I den pressemeddelelse der samtidig bekendtgjorde opsigelsen af Timo Glock, siger man også at man er nødt revurdere teamets økonomi.

Det betyder på godt dansk at der er alvorlige røde tal på bundlinien, og at man er nødt til at lave aftale med en kører der kommer med rigtig mange sponsorpenge til det ledige sæde.

Efter at Virgin trak sig helt ud af teamet, har der været visse tegn på en strammere og strammere økonomi. Teamets præstationer har hele tiden været i den nederste del af feltet omend at man sluttede sidste sæson på en noteret placering som nummer 10.

Der er altid mange kørere der gerne vil køre i Formel 1. Det kræver i øjeblikket 2 meget vigtige ting. En superlicens og frygtelig mange penge. Det sidste er det sværeste at skaffe i øjeblikket.

Det ser dog ud til at der måske ret hurtigt er et nyt job til Timo Glock. Allerede i denne uge skal han teste for BMW i en af deres DTM biler. Dermed er der mulighed for at han vender tilbage til sin tidligere arbejdsgiver. Timo Glock var test- og reservekører for BMW da mærket var involveret i Formel 1.

Dons

Læs mere om:
  • Timo Glock
  • Marussia
  •      ASETEK SIMSPORTS