Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Dennis Lind kører efter DTC-mesterskabet i 2013

DTC 
22/01/13 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipRacerkøreren Dennis Lind er klar i sin udmelding om 2013-sæsonen: - Jeg stiller til start i DTC 2013, og vi kører efter at vinde DTC-mesterskabet. Vi kørte os efter en fantastisk finale i 2012 frem fra en 4.plads til en samlet 2. plads i min DTC debut-sæson.
 

Jeg er rigtig stolt og tilfreds med min 2. plads i DTC-mesterskabet 2012. Det er ingen skam at slutte lige efter Jan Magnussen og foran både John Nielsen og Casper Elgaard. Men, jeg har også fået smag for endnu flere DTC-sejre og ikke mindst at slutte som samlet DTC-mester.


• Dennis Lind stolt med den store pokal og blomster efter sin flotte samlede 2.plads i Auto-G DTC-mesterskabet 2012 lige efter Jan Magnussen og foran John Nielsen samt Casper Elgaard.
(Foto: mementofoto.dk)

Dennis Lind oplyser videre, at:

2013-sæsonen bliver kørt i et dansk Team, DMD, Danish Motorsport Development.

Team-ejer og -chef Peter Hartvig uddyber 2013-planerne for Team DMD:

I 2012 havde vi som en del af et svensk team fokus på, at Dennis skulle få en masse erfaring med bilen, og han kørte både i det danske Auto-G DTC-mesterskab og i det svenske Camaro-mesterskab.

I 2013 arbejder vi med vores eget danske Team DMD, og vi vælger at fokusere på det danske DTC-mesterskab, som vi i Dennis Lind har køreren, der med en fokuseret indsats kan vinde.

Vi forhandler med flere spændende sponsorer, og vi er allerede så langt, at det er sikkert, at vi stiller til start hele sæsonen med Dennis Lind.

Vi har fået følere fra andre interesserede DTC-kørere, og det er vi da åbne over for. Men, det er ikke afgørende for os, om vi bliver et team for én eller to DTC-kørere. Siden Dennis Lind fik sine første racer-oplevelser i go kart allerede som 2-årig, har hans racer-karriere de seneste år for alvor taget fart. I 2008 blev Dennis Lind nr. 2 i det danske Formel Ford mesterskab og vandt det nordeuropæiske Formel Ford mesterskab.

I 2009 blev Dennis Lind dansk mester i Formel Ford. I 2010 både europamester og verdensmester i Formel Ford samt senest i den forgangne 2012-sæson, nr. 2 i det danske Auto-G DTC-mesterskab. Så det er et erfarent ungt racer-talent på 19 år, der kører efter at blive DTC-mester 2013, hvor han fylder 20 år.


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  •