Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Lotus LMP2 vil køre FIA World Endurance Championship

FIA WEC 
23/01/13 

World Endurance ChampionshipLotus har offentliggjort at de i 2013 vil køre hele FIA World Endurance Championship serien og 24 timers løbet på Le Mans.
Det er dog ikke sikkert at det kommer til at være sådan, men faktum er at teamet har lagt en ansøgning til både FIA World Endurance Championship og Le Mans.
 

Lotus LMP2 team har tilmeld to helt nye Lotus T128 til 2013 sæsonen, og det er allerede nu offentliggjort at tyske Thomas Holzer og amerikanske Kevin Weeda bliver førstekørere i hver deres bil. Begge kørere kørte også for Lotus i 2012 og her fik både team og chauffører en masse endurance racing erfaring.


Lotus T128
(Foto: Lotus Motorsport)

Det skal blive spændende om 2013 bliver gennembruddet for Lotus i LMP2 klassen med den nye Lotus T128. En af forskellene på 2012 og 2013 modellen er at 2012 var en Lola B12/80 LMP2 Coupe , hvor 2013 er en ren Lotus bygget bil. Lotus har brugt deres egen vindtunnel til test og deres aerodynamiske viden fra deres Formel 1 projekt til at designe den nye bil. Så i 2013 blive vi vidne til en ægte Lotus på Le Mans.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Lotus Racing
  •