Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Sébastien Loeb Racing vil køre European Le Mans Series og Le Mans

Le Mans 
17/01/13 

Le MansSiden etableringen af Sébastien Loeb Racing, har det været deres klare mål at komme til start i 24 timers løbet på Le Mans. Ansøgningen til 2013 udgaven er afsendt, og nu venter Sébastien Loeb Racing blot på svaret fra ACO.
Samtidig har Sébastien Loeb Racing tilmeldt sig til European Le Mans Series med en ORECA 03.
 

Sébastien Loeb Racing har på trods af sin korte karriere, mange jern i ilden. Teamet skal køre FIA GT og Fransk Porsche Carrera Cup og hertil er det så planen at entrere endurance racing . Det er ikke en overraskelse fordi allerede i 2012 deltog teamet på Le Mans testdagen, og ifølge team-manager Dominique Heintz er målet for sæsonen selvfølgeligt, at komme til at deltage i 24 timers løbet på Le Mans.

Sébastien Loeb Racing vil komme til start ved både i European Le Mans Series og evt. på Le Mans i deres LMP2 ORECA 03. Finansieringen for hele sæsonen er ikke på plads endnu, men det forventes den snarest at komme ifølge Dominique Heintz.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sebastien Loeb
  • Sébastien Loeb Racing
  • Kommer Sebastien Loeb til Le Mans i 2013
  •