Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA GT

Sébastien Loeb og Alvaro Parente deler en McLaren MP4-12C

FIA GT 
15/01/13 

Til 2013 sæsonen har Sébastien Loeb Racing indkøbt to McLaren MP4-12C til brug i den nye FIA GT Series.
Teamet er nu klar til at offentliggøre kørerbesætningen på den første af de to McLaren racere, og det bliver Sébastien Loeb der skal dele bilen med portugisiske Alvaro Parente.
 

Det er Sébastien Loeb’s plan at deltage i hele FIA GT sæsonen. Det er første gang i flere år, at han har deltaget i en hel løbsserie. Loeb forklarer at det er fordi han vil gøre sig klar til det samarbejde han skal have med Citroën i WTCC.


Sebastien Loeb i McLaren MP4 12C test på castellet

Der er endnu ikke nogen oplysninger om hvem der skal køre den anden McLaren.

Sébastien Loeb og Alvaro Parentes ambition er at være med helt fremme i feltet , men Loeb ved godt, både som kører og som ejer af teamet, at der vil komme mange udfordringer i denne sæson. Teamet er helt nyt i denne serie og bilerne er nye, så der vil helt sikkert komme mange uforudsete udfordringer, men det fratager bestemt ikke holdet hverken ambitioner eller troen på at det kan lykkedes.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Alvaro Parente
  • Sebastien Loeb
  •