Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

LV Motorsport ude af Dubai 24H

24H Series 
12/01/13 

- før tiden
Lige som andre deltagere måtte LV Motorsport forlade 24 H Dubai løbet med en beskadiget bil, som det ikke var muligt at få på banen igen efter et uheld.
 

Efter næsten 13 timers kørsel blev Thomas Raldorf ramt af bil nr. 10. Uheldet skete da de to biler havde overhalet en langsommere bil på vej ind i sving 11. Desværre missede den langsomme bil (nr. 111) bremsepunktet og ramte nr. 10 som så spandt rundt og ramte Thomas Raldorf.


LV Motorsports Porsche skubbes ind i garagen

Skaderne på bilen er så omfattende, at det er umuligt at reparere den på stedet, og Porsche nr. 51 er derfor ude af løbet.


Skaden tjekkes med det samme da bilen kommer ind i pitten

Linda Nymark, Team Manager for LV Motorsport og Lars Vendelbo takker alle jer der har fulgt os her og på facebook, det har været en fornøjelse at mærke jeres interesse og støtte under 24 H Dubai.

LV Motorsport vil især takke ”gutterne” i teamet for deres enorme arbejdsindsats både før og under løbet. Foruden jer var 24 H Dubai uladsiggørlig. En stor tak skal gå til vores madmor Gitte, som har sørget for super forplejning til os alle sammen.

Til sidst vil vi takke vores 5 fantastiske kørere, Bashar Mardini, Claus Donnerstag, Jannik Larsen, Michael Holden og Thomas Raldorf, deres og LV Motorsports sponsorer.

LV Motorsport


Læs mere om:
  • Dubai
  • 12/01/13 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS