Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Status for LV Motorsport efter 10 timer

24H Series 
11/01/13 

Teamet har haft et hårdt program de sidste dage, efter at have kæmpet hele natten med af boret nogle knækkede svinghjulsbolte ud, var det derfor fantastisk da LV Motorsports Porsche 997 GT3 kunne rulle ud til formiddagens warm-up. Michael Holden var i bilen og kunne melde tilbage at alt fungerede som det skulle, og setuppet var perfekt.
 

Kl. 14:00 gik starten på det 8ende Dubai 24H. Grundet torsdagens motorproblemer skulle Bashar Mardini starte fra en 82ende plads, altså helt bagerst i feltet. Bashar Mardini kørte et rigtig godt stint, men mange overhalinger, og kørte sig frem til en general 42ende plads og en 4 plads i 997 klassen.


Efter ca. 60 min. Kørsel kom en Code 60 periode (i stedet for saftycar, må man kun køre 60 km/t), teamet valgte at lave køreskifte i denne periode, hvilket desværre var en forkert beslutning, da Code 60 perioden sluttede mens bilen holdt i Pitten.


Jannik Larsen overtog Porschen og kom hurtigt ind i en god rytme og kørte mange hurtige og stabile tider. Desværre blev Jannik ramt af en punktering da et stykke gummi eller en stump fra en anden bil slog ventilen af. Jannik fik Porschen i pit hvor Claus Donnerstag stod klar til at overtage.

På grund af de tidligere nævnte problemer med bilen, har der været begrænset køretid for alle kørerne, alligevel kunne Claus Donnerstag efter få omgange, køre lige op med de to Porscher på 4 og 5 pladsen. Claus fik også fornøjelsen af at køre bilen ind i den mørke del af løbet!

Thomas Raldorf overtog Porschen kl. 18:20 og kørte en langt stint uden problemer og med de hurtigste tider teamet har kørt indtil videre. Lige før kl. 20:00 kaldte Thomas over radioen, at nu kom han i pit, men da han opdagede at der blev startet et imponerende fyrværkeri lige inden han kørte ind i Pitlane, meddelte han, at det måtte han bare opleve!

Med de sidste raketter over himlen forlod Michael Holden pitten til hans første stint. Det blev et kortere stint end beregnet, da et gearkabel knækkede efter 55 min. Michael fik Porschen tilbage til pitten, hvor mekanikerne stod klar med et nyt kabel, men da en kører max må være 2 timer i bilen af gangen, valgte teamet at lave køreskifte samtidig med reparationen.

Bashar Mardini kørte ud til hans andet stunt, og viste med det samme at hans store kendskab til banen er et kæmpe plus for teamet. I mørket formåede han at køre den hurtigste tid indtil videre!

VI er klar over at de timerne gennem natten bliver hårde for teamet, da mange af mekanikerne kun har sovet få timer det sidste døgn. Men stemningen er utrolig god, og alle er positive!

Vi følger op med mere om løbet i Dubai senere i aften!

LV Motorsport


Læs mere om:
  • Dubai
  • 12/01/13 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS