Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

God start på 24H Dubai for LV Motorsport

24H Series 
10/01/13 

Efter at teamet tirsdag fik pakket alt grejet ud og forberedt de sidste detaljer, var det i dag tid til den første test på den 5,39 km Lange Dubai Autodrome for LV Motorsport.
 

LV Motorsport deltager med fem kørere; Jannik Larsen, Michael Holden, Claus Donnerstag, Thomas Raldorf og Bashar Mardini.

Kl. 13:00 rullede Michael Holden de første omgange i teamets Porsche 997 GT3, efter et par omganges Shake down, og en hurtig kontrol af at bilen, var det tid til at lære banen og Porschen at kende for alle teamets kørere.


(Foto: LV Motorsport)

Den fire timer lange test blev gennemført med få tekniske problemer (en defekt olieindikator) og alle kørere fik værdifuld tid i bilen. Bashar Mardini, der bor i Dubai, kørte den hurtigste tid i Porschen og den fjerde hurtigste tid i 997 klassen.


(Foto: LV Motorsport)

Man skal ikke lægge for meget i tiderne på den første testdag, banen er beskidt og meget støvet, men vi har fået testet vores grund setup, kørt bremser til og forberedt flere ting som bliver værdifulde i morgendagens træning og tidtagning. Kørerne har efterfølgende øvet kørerskifte og teamets mekanikere har gennemgået raceren!


(Foto: LV Motorsport)

Torsdag kørers træning og tidtagning samt nattræning!

LV Motorsport


Læs mere om:
  • Michael Holden
  • Thomas Raldorf
  • LV-Motorsport
  • Dubai
  • 12/01/13 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS