Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Pescarolo Team er erklæret konkurs, men Henri Pescarolo er her endnu

Le Mans 
10/01/13 

Le MansFor sportscar fans er denne nyhed meget nedslående, og måske lidt uvirkelig. Faktum er dog at Pescarolo Sport er erklæret konkurs. Sagen har været under opsejling længe, og for 6 måneder siden blev teamet erklæret i betalingsstandsning, og de fik ved den lejlighed 6 måneder til at finde en løsning på den økonomiske, kaotiske situation.
 


Henri Pescarolo
(Foto: Motorsporten.dk)

Henri fortæller at der ikke er nogen som stiller spørgsmålstegn ved den måde hvorpå han har drevet Pescarolo Teamet. Derimod er aftalerne som er lavet med sponsorer ikke overholdt, fra sponsorenes side, og dermed smuldrede grundlaget under teamet.

Henri ejer fortsat de lokaler han har i Technoparc (Le Mans) og han fortæller at der ikke er noget i konkursen, som forhindre ham i at starte et nyt projekt op. Spørgsmålet er om han har energien og modet til at få det gjort?

Dette betyder helt praktisk at Pescarolo Team ikke kommer til start på Le mans i 2013, men Henri kommer alligevel med en lille flig af et håb, for at vi kommer til at se dem til sommer. For han siger at "Selvom vi ikke kan komme til start i vores egen bil betyder det jo ikke at vi udebliver fra 24 timers løbet på Le Mans i 2013".

Så vi står tilbage nu, og kan tænke over: Hvad har Henri Pescarolo nu fundet på ?

Vejgaard

Læs mere om:
  • Pescarolo Team
  •