Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Lasse Sørensen hos RS Competition 2013

Formel Ford - DK 
09/01/13 

Sidste års Formel Ford debutant, 16-årige Lasse Sørensen, har til sæson 2013 indgået aftale med RS Competition og bliver således teamkammerat til Michael Markussen, der fortsætter med sit andet år i det kommende Formel Ford mesterskab.
 

Lasse Sørensen har mange års gokart med sig i bagagen og startede allerede sin karriere som 3-årig. Siden har han opnået mange gode resultater og imponeret mange teams med sin kørsel til WSK og VM/EM løbene. Den seneste Formel Ford sæson hos Fluid Racing har ligeledes givet flere pokaler og resultater til samlingen.

Med skiftet til RS Competition skal Lasse Sørensen ikke kun lære et nyt team at kende, men også en ny bil, da han nu bytter sidste års Van Diemen Racer ud med Aquila Raceren. Og for hurtigst muligt at finde sig til rette i bilen, drager teamet i starten af marts mod Calafat til en tredages test for at forberede en sæson, hvor teamet sigter efter at vinde mesterskabet og placere begge kørere i top 3.

”Jeg ser utrolig meget frem til at arbejde sammen med et nyt team og håber på det bedste” siger Lasse Sørensen om den kommende sæson hos RS Competition. Og selv siger teamchef, Robert Schlünssen, at han ser frem til en utrolig spændende sæson med to topkørere i bilerne.


(Foto: Motorsporten.dk)


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  • RS Competition/K-Tech
  •