Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Max Chilton bekræftet hos Marussia teamet

Formel 1 
31/12/12 

Max Chilton kørte den første Young Driver Test på Silverstone midt på året for Marussia F1 teamet, og der gjorde han sig positiv bemærket overfor teamet.
Det og så hans indsats for Marussia/Carlin teamet i GP2 serien har givet ham et sæde hos teamet i Formel 1 for 2013 sæsonen.
 

Udover de førnævnte indsatser for Marussia, så har Max Chilton også kørt den første fri træning forud for Abu Dhabis Grand Prix. Det var nok den endelige prøve for ham inden teamet besluttede at han skulle have et sæde i teamet for 2013 sæsonen.

Teamchef hos Marussia F1, John Both, udtaler i forbindelse med offentliggørelsen af kontrakten at man faktisk har brugt en del tid på at evaluere Max Chilton løbende henover 2012 sæsonen. Han roser Max Chilton for de præstationer han har lavet, og ikke mindst den tydelige fremgang der er kommet henover 2012 sæsonen. Det medførte blandt andet at Max Chilton i forbindelse med det japanske Formel 1 Grand Prix blev udnævnt til teamets officielle test- og reservekører. En titel der i praksis for langt de fleste kørere kun er det papir værd det er skrevet på. Men det står på hans cv og sammenlagt med de positive indtryk han har leveret, har det nu givet resultat i form af en rigtig kontrakt med teamet.

Dons

Læs mere om:
  • Max Chilton
  • Marussia
  •