Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Auto-G DTC 2013 løbsdatoer med løb i Norge samt Aarhus’ gader

DTC 
29/12/12 

DTC - Danish Thundersport Championship2013 løbsdatoerne og stederne for Auto-G DTC, dansk motorsports kongeklasse/superliga er nu endeligt fastlagt, oplyser DTC-promotor Peter Elgaard:
 

- DTC, Danish Thundersport Championship fortsætter samarbejdet med vores norske venner i NTCC, Norwegian Thunder Car Championship. Det betyder bl.a., at fire DTC-løb i Danmark er mesterskabstællende i det norske NTCC-mesterskab. Derfor forventer vi omkring ti norske kørere til start i Danmark til hvert af de fire løb. Derudover arbejder nogle af de norske kørere på at deltage i endnu flere af de danske DTC-løb. Omvendt tæller et løb i Norge med i det danske Auto-G DTC-mesterskab, når vi som en nyhed skal til Norge at køre.


DTC, dansk motorsports kongeklasse/superliga med deres buldrende V8 DTC-racere gæster i 2013-sæsonen Padborg Park, FDM Jyllandsringen, Aarhus’ gader og Norge
(Foto: mementofoto.dk)

- Vi starter Auto-G DTC sæsonen den første søndag i maj, 5. maj 2013 på Padborg Park, hvor der afvikles Padborg Open. Vi satser på, at vores sønderjyske venner i samarbejde med DTC-organisationen vil gøre en ekstraordinær indsats for, at vi kan sammensætte, markedsføre og gennemføre et godt race og show med publikumsappeal.

- Lørdag den 18. maj og søndag den 19. maj 2013 kører Auto-G DTC som en nyskabelse ægte mesterskabs-tællende race i Aarhus’ gader, hvor der også afvikles Classic Race Aarhus. Det bliver ekstremt udfordrende for kørerne og underholdende for publikum. Det glæder vi os meget til.

- Den 3. søndag i juni, 16. juni 2013 kører Auto-G DTC sommerløbet på FDM Jyllandsringen.

- DTC holder sædvanen tro sommerferie i juli måned. Auto-G DTC starter igen efter sommerferien søndag den 25. august som en del af det traditionelt stort anlagte Grand Prix på FDM Jyllandsringen over to dage.

- Dernæst kører Auto-G DTC igen den 8. september 2013 på Padborg Park, hvor der i weekenden afvikles Padborg Prix.

- Allerede ugen efter, søndag den 15. september 2013 glæder vi os meget til, at Auto-G DTC som en nyhed for første gang skal gæste Rudskogen Motorsenter i Norge, hvor Auto-G DTC bliver en del af den stort anlagte Rudskogen Motorfestival.

- Endelig bliver Auto-G DTC DM-Finalen søndag den 29. september 2013 traditionen tro kørt på FDM Jyllandsringen.

- DTC-organisationen ser frem til en rigtig spændende 2013-sæson i Auto-G DTC, dansk motorsports kongeklasse i buldrende V8 DTC-racerbiler, slutter DTC-promotor, Peter Elgaard.


Læs også:
Kalenderen med løb registreret på klasser i Danmark
Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • Padborg Park
  • Rudskogen Motorsenter
  •