Int. Touringcar

Lige lidt kort nyt fra Thailand.

20/12/12

I denne weekend 19-23 December skal vi kører de sidste 2 løb i Thailands Supercar Championship

I de første 2 løb i år som blev afholdt i Malaysia på Sepang deltog jeg ikke så Point mæssigt er jeg ingen steder i mesterskabet, men ellers er det gået relativt godt.

Der er i år kommet langt flere meget bedre og hurtigere biler med, og der er denne weekend, 1 Porsche GT2 (twin turbo) med samt, 1 Ferrai 430, og 5 Porsche 997 GT3 og GT3 R biler, og 4 Lamborghini Gallardo LP-600 GT-3 biler og sidst men ikke mindst 2 Australske V8 supercars og 2 Japanske GT-300 fabriks biler,....så det er nu noget af en bakke at skulle op af med min lille Subaru Impreza STI.

Dog har vi haft okay resultater med en 5 plads, og 2 tredje pladser i løb 3.4 og 5, og i løb seks lå vi til at overhale til en 2 plads da vi blev indvolvert i et uheld og ikke fuldforte løbet.

I denne weekend er det så bybane løbet i Bangsaen som er en bane som ligner meget Macau på 3.7 km nord for Pattaya.

Der køres tidstagning Torsdag og så et lob lørdag og et løb søndag.

Der afholdes også et 4 timers endurance løb med 1500 cc biler og her er Anders Majgaard fløjet til Thailand for at kører sammen med mig i vores lille Honda City.

Anders var i går første gang på banen og han var helt vild med banen og dens layout, og ser meget frem til at skulle kører sin første og eneste træning idag Onsdag i bilen.

Torsdag er der også tidstagning for Endurance løbet hvor der er 40 biler med i løbet.

Skal nok holde jer informeret i løbet af ugen og weekenden.