Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Sébastien Loeb Racing tester McLaren MP4-12C

Sportscar racing 
21/12/12 

Sébastien Loeb Racing er i gang med deres forberedelser til 2013 , og i den forbindelse var Sébastien Loeb ude for at køre den første test med teamets nye våben - to McLaren MP4-12C GT3. Sébastien Loeb kørte shakedown testen på Navarra banen.
 

Sébastien Loeb Racing er ved at gøre sig klar til 2013 udfordringerne, og det er teamets mål at deltage i Porsche Cup, GT og prototype racing. Sébastien Loeb Racings deltagelse i testen i Spanien, giver dem chancen for at få uddybende kendskab til deres nye McLaren MP4-12C og det er planen at bilerne indsættes i mindst én, endnu ikke navngiven, race serie i 2013.


McLaren MP4-12C
(Foto: Sébastien Loeb Racing )

Efter testen udtaler Sébastien Loeb, at de første gang blev opmærksomme på McLaren MP4-12C ved GT Tour finalen, som blev kørt på Castellet, og her var han imponeret over bilens performance.
"Hertil tiltaler det mig, at bilen er bygget over en kulfiber ramme og den virkede meget vel-balanceret. Hertil har McLaren været meget imødekommende under hele forløbet, og været klar til at svare på spørgmål når vi havde dem."


Sébastien Loeb
(Foto: Sébastien Loeb Racing )

Sébastien Loeb kørte selv begge biler under testen på Navarra banen, og han er mere end tilfreds med bilerne, der fungerer fuldstændig som lovet. Selvfølgeligt skal der eksperimenteres mere med set-up, for der kan helt sikkert findes meget mere speed i McLaren bilerne.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sebastien Loeb
  • Sébastien Loeb Racing
  • Navarra - Los Arcos
  •