Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussen tester på ny Formel 1 bane

DTC 
14/12/12 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipJan Magnussen slutter sæsonen 2012 af med, at teste for Corvette Racing på den nye amerikanske Formel 1 bane ”Circiut of the Americas” i Austin i Texas.
 

Inden Jan Magnussen når til Formel 1 banen, skal han dog først teste i weekenden den 15-16. december på Nola i New Orleans. Ved testen i New Orleans er det dog ikke Corvette Racing, Jan Magnussen skal teste for, men derimod skal han teste den nye motor og bremser, der kan bruges i næste års danske Auto-G DTC mesterskab.

Det er General Motors, der skal levere den nye motor, der skal anvendes i DTC bilerne og samtidig er nye bremser udviklet, således at der kan opnås bedre køling på de danske baner, hvor de lige stræk ikke er lange nok, til at give de nuværende bremser den nødvendige køling.


Jan Magnussen skal teste for Corvette Racing på den nye amerikanske Formel 1 bane ved årets sidste test.
(Foto: Jan Kaiser)

Selvom Jan Magnussen ser frem til testen af motor og bremser i DTC Camaroen, så er det dog udsigterne til, at prøve den nye Formel 1 bane mandag og tirsdag den 17. og 18. december, der vækker størst begejstring hos den danske DTC mester.

”Testen i Camaroen bliver spændende. Det kommer til at give et godt indtryk af den nye motor, vi kan bruge i DTC, hvilket jeg er meget spændt på. Men jeg glæder mig helt vildt, til at sætte mig i Corvetten og prøve den nye Formel 1 bane i Austin. Jeg har kun set den på TV, men der ser den herrefed ud. Den ser ud til, at have mange udfordrende sving og kombineret med de store niveau forskelle, så tror jeg det er en spændende bane.

Det primære formål med testen, er at give os et kendskab til banen, som vil skal køre på i den Amerikanske Le Mans Serie næste år. Så det primære er, at finde et godt setup, så vi er hurtige, men samtidig har vi også nogle ændringer og forbedringer, som vi håber at få testet”.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Circuit of the Americas
  •