Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Har du lyst til at lytte til fremtidens racerbil?

FIA WEC 
14/12/12 

World Endurance ChampionshipHvornår er det en tradition? I hvert fald bliver Le mans 2013 en gentagelse af 2012 udgaven, hvad angår at der vil være en meget speciel og ikke mindst nyskabende racerbil på ’plads 56’. Bilen hedder i 2013 GreenGT H2. det er planen at vi i årene fremover skal stifte bekendtskab med fremtidens racerbiler.
 

Lige nu handler det om GreenGT H2 som for ganske få uger siden blev startet for første gang. Bilen der er en brint hybrid konstruktion er komponent testet hen over sommereren. Men nu er bilen samlet og derfor er det muligt for første gang at lytte til GreenGT H2, som vi skal se til sommer på Le Mans.

Det er fortsat planen at GreenGT H2 skal vises frem i køreklar udgave ved åbningsløbet for World Endurance Championship, der køres på Silverstone i april 2013, og det er ligeledes planen at bilen skal race-debutere ved 6 timers World Endurance Championship på Spa Fanchorchamps til maj. Dette løb skal bruges som den afsluttende test før det går løs ved 24 timers løbet på Le Mans i slutningen af Juni 2013.

Lyt, og vurder om du kan lide den lyd?

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 23/06/13 - Le Mans - FIA WEC - FIA VM
  •