Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Classic Race Aarhus får mesterskabsløb på programmet

Legends Car 
07/12/12 

OK Legend Car Cup starter til sommer i Aarhus' efterhånden traditionsrige byløb. Hermed kommer der for første gang et felt til start, hvis løb tæller til et samlet mesterskab, og den aftale er begge parter godt tilfreds med.
 

”Vi har fra starten haft ambitioner om at skulle køre mesterskabsløb som en del af et komplet program til Classic Race Aarhus, og derfor glæder det os at kunne byde OK Legend Car Cup velkommen. Det er et stort og stærkt felt, der er garant for underholdende og tætte løb”, siger Præsident for fonden bag løbet, Niels Brøchner.


OK Legend Car Cup stiller typisk 25 biler til start, og feltet er garant
(Foto: Morten Alstrup)

Kørerne har også noget at se frem til, når de gæster Mindeparken for første gang, for banen vil formentligt vise sig at passe godt til deres biler: Legend-vognene er nemlig nedskalerede kopier af tredivernes tunede gaderacere, de såkaldte hot rods. Legends er dog væsentligt hurtigere end deres historiske ophav, og de har med deres meget tætte dyster og spektakulære kørsel vist sig meget populære blandt publikum på landets øvrige racerbaner.

”Classic Race Aarhus kommer dermed til at rumme en klasse, der binder historie, underholdning og sport fint sammen, og vi ser frem til at introducere Legend-kørerne til den aarhusianske bybane – og vores publikum til Legend-klassen”, siger Niels Brøchner. ”Mesterskabsløb er med til at skærpe vores sportslige profil, og det passer fint i løbets udvikling, at vi på fjerdeåret kan præsentere så stærkt et felt som netop OK Legend Car Cup”.

Claus Ebberfeld
ViaRETRO.com


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 19/05/13 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •