Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Rally Championship

Dani Sordo kører igen for Citroën

WRC 
26/11/12 

World Rally Championshipi næste sæson
I forbindelse med efterårets store biludstilling i Paris blev det jo meddelt, at Sébastien Loeb & Daniel Elena ikke kører en fuld sæson i 2013, men nogle af løbene.
 

Sébastien har lyst til at prøve kræfter med andre discipliner end VM i Rally, og sammen med Citroën vil han undersøge mulighederne for at deltage i WTCC fra 2014/2015 og således fortsætte sit virke som en meget effektiv ambassadør for mærket.

Citroën Racing har nu indgået aftale med Dani Sordo, som atter skal køre WRC for Citroën i 2013. Hans co-driver bliver Carlos del Barrio.


Dani Sordo forsætter næste år hos Citroën
(Foto: Citroën)

Dani Sordo var en del af Citroën teamet fra 2005 til 2010, så den 29-årige spanske kører har tilbagelagt størstedelen af sin WRC-karriere hos Citroën Racing. Tilbage i 2005 var det den nuværende direktør for Citroën Racing, Yves Matton, som gav Dani Sordo et sæde i C2 Super 1600 i Junior-WRC.

Det blev en succes, for Dani vandt mesterskabet og fik et sæde i Xsara WRC i 2006. Sidenhen fortsatte karrieren i Citroën C4 WRC, hvor han kørte sig til 25 podiepladser og dermed bidrog til, at Citroën vandt fire VM-titler i Verdensmesterskabet for Konstruktører.

Dani Sordo glæder sig til den nye sæson i Citroën-teamet og til at køre DS3 WRC, som han testede i slutningen af 2010.

Du kan følge Citroën i WRC næste år på: www.citroen-wrc.com/en/

Ellen Nørregaard
Informationschef
Citroën Danmark A/S

Læs mere om:
  • Dani Sordo
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS